У Кропивницькому шукають учасників «водохресного» святкування (ФОТО)

Вівторок, 21 січня 2020 12:00

У Кропивницькому невідомі «купальники» в Сугоклеї біля «Тихої гавані» знищили кілька дерев та залишили купи сміття. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав екснардеп Олександр Горбунов, повідомляє mandarin-news.

Думаю, що багато тисяч тих, хто був на Водохрещі біля Тихої Гавані на р. Сугоклея не зміг не помітити табір відпочивальників на узбережжі неподалік. Зі слів очевидців, цей табір був розбитий ще до сходу сонця і був покинутий вже пізно вночі. «Фігвами» очевидно будувались з молодих дерев, які росли поруч в парку «Перемоги». У мене лише одне єдине запитання: «Це взагалі можна коли-небудь викоренити у нашому суспільстві, місті, країні?» Такі люди роблять цей світ «кращим», тепер давайте «допоможемо» їм хоча б чимось. Часу на пробудження совісті все менше й менше! З такими не хочеться бути поруч і рухатись далі! – обурюється екснардеп

Світлина від Олександра Горбунова.

Світлина від Олександра Горбунова.

Світлина від Олександра Горбунова.

Світлина від Олександра Горбунова.

Світлина від Олександра Горбунова.

Світлина від Олександра Горбунова.

Журналіст Дмитро Васильєв у групі Кіровоград.ua теж прокоментував резонансні світлини:

Сьогодні у соцмережі з'явилися фото безладу, який вчора на Водохреща залишили на березі р. Сугоклея біля Тихої Гавані. Пильні кропивничани знайшли обличчя цих відпочивальників у фоторепортажі на одному із сайтів. Власне, вирішив це винести окремою публікацією із фото "героїв". На світлинах видно бензопилку, якою вони попиляли молоденькі деревця, а на столі стоять помідори і капуста, які потім опинилися у річці. Хто знає цих персонажів, передайте їм, що вони огидні паскуди.

Світлина від Дмитра Васильєва.

Фото - Дозор

«Відпочинок» купальників прокоментував начальник спецінспекції Кропивницького Андрій Максюта:

Коментую одним реченням: так "відпочивають" лише ті, кого ми називаємо нехлюями (толковий словник трактує: "Нехлюй" – неохайна, недбала в своїх діях людина) і це однозначно "свинство"!!!Документувати такі "свинства" можна лише по факту – відпочивальники поїхали і тільки після цього бачимо наслідки їх "відпочинку".

Прочитано 22889 разів
Останнє редагування Вівторок, 21 січня 2020 13:24
Оцініть матеріал!
(5 голосів)

Додати коментар


+