У Кропивницькому публічно обговорять підвищення вартості проїзду

Четвер, 18 лютого 2021 12:59

У Кропивницькій міській раді проведуть громадські обговорення щодо перегляду вартості разового проїзду одного пасажира у міському електричному та автомобільному транспорті. Про це йдеться в інформаційному повідомленні на сайті міської ради.

Так, публічне громадське обговорення відбудеться 26 лютого 2021 року  о 9.00 в каб. 426 Кропивницької міської ради за адресою: м. Кропивницький,   вул. Велика Перспективна, буд. 41. 

Метою проведення консультацій з громадськістю є збір пропозицій та  зауважень стосовно збільшення вартості разового проїзду одного пасажира у  міському електричному та автомобільному транспорті міста Кропивницького. 

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони: громадськість  міста, представники інститутів громадянського суспільства, засоби масової  інформації. 

Можливі наслідки для різних соціальних груп населення та  заінтересованих сторін: збільшення витрат на транспортні послуги, що  надаються перевізниками, які обслуговують тролейбусні та автобусні маршрути. 

Пропозиції та зауваження охочі можуть подавати з 12 – 25 лютого 2021 року .

Контактна особа: Житник Віктор Петрович, тел. 35 83 13, 35 83 14 

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного   листування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 25022, м. Кропивницький,   вул. Велика Перспективна, буд. 41, каб. 405; Кропивницької міської ради,   управління розвитку транспорту та зв'язку. 

Результати обговорення оприлюднять після 1 березня.

Прочитано 388 разів
Останнє редагування Четвер, 18 лютого 2021 14:53
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+