У Кропивницькому провели акцію на підтримку родин, чоловіки яких знаходяться в полоні

Четвер, 25 січня 2018 15:53

Сьогодні, 25 січня о 14:00 у приміщенні міської ради телеканал ICTV проводив загальноукраїнську акцію, направлену на підтримку родин полонених та звільнення з полону українських воїнів. 

Проект «Факти тижня. Сто хвилин з Оксаною Соколовою» підготував документальний фільм «Коли повернеться тато?». Автор фільму – Євген Лєсной, продюсер — Оксана Соколова. Прем‘єрний показ відбувся у німецькому місті Макбург і викликав великий резонанс серед європейців.

Фільм знятий про життя сучасних українських родин, чоловіки яких знаходяться в полоні. Повна зала небайдужих людей прийшли підтримати українських солдат та їх родини. Фільм неповторний, такий людяний та щирий. Авжеж, він наповнений людськими стражданнями та переживаннями. Всім нам потрібно розуміти один одного та підтримувати у складні часи. У залі були присутні жінки, чоловіки яких знаходяться в полоні. Звісно словами їм дуже не допоможеш, але така акція дає підтримку та надію на краще. Були і жінки героїні фільму, які вже дочекалися своїх воїнів. Вони з теплими словами підтримки звернулися до інших жінок та запевнили:

"Потрібно вірити, надіятися та молитися. Сила молитви допоможе нам усім. І настане той час, коли ваші чоловіки повернуться додому".

 

Прочитано 378 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+