У Кропивницькому проведуть громадські обговорення щодо вартості проїзду

Четвер, 19 серпня 2021 16:21

В обласному центрі проведуть публічні громадські обговорення тарифів на проїзд у комунальному транспорті. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Громадські обговорення відбудуться 3 вересня о 14.00 в кімн. 426 Кропивницької міської ради за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, буд. 41.

У зв’язку з карантинними обмеженнями, до участі в заходах допускаються по одному представнику від громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, органів самоорганізації населення, недержавних засобів масової інформації, інших непідприємницьких товариств та установ, легалізованих відповідно до законодавства.

Пропозиції та зауваження до проєктів рішень, які виносяться на громадське обговорення можна подати в письмовій формі до 2 вересня 2021 року до управління транспорту та зв'язку Кропивницької міської ради за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 (кімн. № 405),  e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Консультації з питань, що винесені на публічне громадське обговорення, здійснюються за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, за номером телефону 35-83-13, 35-83-14.

Відповідальна особа – начальник управління транспорту та зв'язку Кропивницької міської ради Житник Віктор Петрович.

Результати обговорення оприлюднять  після 15 вересня 2021 року шляхом розміщення відповідної інформації на офіційній сторінці Кропивницької міської ради в мережі Інтернет.

Прочитано 398 разів
Останнє редагування Четвер, 19 серпня 2021 17:05
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+