У Кропивницькому презентували серію роликів "Вільні від насильства"

П'ятниця, 08 грудня 2017 12:55

Сьогодні, 8-го грудня о 12:00 у місті Кропивницькому у Прес-клубі реформ презентували серію соціальних роликів. Вони є своєрідним підсумком роботи під час кампанії "16 днів активізму проти ґендерно обумовленого насильства", що проходить у місті з 25 листопада по 10 грудня. Стрічки було представлено у рамках програми «Вільні від страху. Вільні від насильства». 

"Ця акція була більш масштабнішою ніж у попередні роки. Ми проводили освітні заходи по школах міста та області. Особливу активність виявили шкільні заклади Кропивницького №17,3,30 і №5 міста Бобринець. Також ми організували тренінги самозахисту для жінок, які проводили працівники патрульної поліції Кропивницького. Їх метою було навчити жінок захищатись від нападника і правильно реагувати в таких ситуаціях", - розповідає представниця ГО «Територія успіху», Анастасія Бабаєва.

Кропивницькі школярі брали участь у конкурсі дитячого малюнка "Мистецтво проти насилля". Переможцями конкурсу стали 7 учнів,які отримали цікаві призи у вигляді футболок і чашок з логотипами акції. Також, усі діти, які брали участь у конкурсі отримають подарунки у вигляді солодощів.

"Ми вибирали малюнки, які дітки самостійно малювали без допомоги батьків", - зазначила Анастасія Бабаєва.

Ролики планують у найближчий час запустити в соціальні мережі на ютуб, а потім згодом домовитись, щоб іх транслювали на Кіровоградському обласному телебаченні.

Представниця акції подякувала всім хто брав участь у проекті і зауважила, що ця серія відеороликів знята для того, щоб люди пам’ятали про важливість поважати один одного.

 

Прочитано 586 разів
Останнє редагування П'ятниця, 08 грудня 2017 16:35
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+