У Кропивницькому представили нового голову Кіровоградської ОДА (ФОТО)

Понеділок, 11 листопада 2019 14:00

У сесійній залі Кіровоградської облради представили нового голову Кіровоградської облдержадміністрації Андрія Балоня. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Представлення нового голови Кіровоградської ОДА затрималось на кілька хвилин. З власних джерел стало відомо, що Андрій Балонь спочатку зустрівся з керівниками силових відомств, а вже потім попрямував до сесійної зали.

Представив нового очільника облдержадміністрації заступник глави Офісу президента України Сергій Трофімов. За його словами, Кіровоградщина – край великих можливостей, що має нереалізований потенціал. Земля області, так само як і її надра, мають дуже велику цінність, і можуть суттєво покращити ситуацію як в області, так і всій Україні зокрема.

Чув про випадки рейдерства – захоплюють, стріляють, вбивають… Хочу, щоб ці люди почули звідси чіткий сигнал – ніяких договорняків, ніяких чорних, сірих та інших кольорів схем не буде, – наголосив Сергій Трофімов.

Нового голову Кіровоградської ОДА Сергій Трофімов охарактеризував так:

Це фахова ефективна людина з міцним характером. Я переконаний, що всі ми – і президент, і громада області може без вагань спиратися на цю людину.

Потім перед присутніми на представленні виступили керівник У СБУ в області Олексій Петров та начальник Головного управління Нацполіції Кіровоградщини Роман Козьяков. Вони охарактеризували ситуацію на Кіровоградщині як доволі спокійну, яка не може створити для жителів регіону серйозних проблем.

Хочу висловити президенту та його команді подяку за довіру. В повній мірі розумію виклики, які стоять переді мною та моєю командою, – наголосив у свою чергу Андрій Балонь. – Самому мені не впоратися, тому готовий до широкої комунікації з громадою. У своїй роботі головними пріоритетами вважаю створення нових робочих місць та інвестиційної привабливості регіону, адміністрування податків та збільшення рівня заробітної плати.

Наприкінці представлення до нового керівництва ОДА звернувся представник депутатського корпусу Світловодської міськради та керівник СхідГЗК. Перший попросив якнайшвидше вирішити проблему з початком опалення у цьому райцентрі, а другий наголосив, що очолюване ним підприємство знаходиться на грані закриття, тому Україна може втратити можливість для видобутку стратегічної сировини – уранового концентрату. Обох чоловіків новий голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь запросив до свого кабінету на першу нараду.

Прочитано 1411 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+