У Кропивницькому попрощаються із загиблим на Харківщині спецпризначенцем

Вівторок, 13 вересня 2022 11:28

В обласному центрі завтра, 14 вересня, о 10:00 на Далекосхідному кладовищі попрощаються із загиблим на Харківщині спецпризначенцем з позивним «Тактик». Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на допис дружини Героя.

У полеглого Захисника залишилась дружина та трирічний син.

Його дружина Юлія на свій сторінці у Фейсбук виклала спогад про чоловіка. За її словами, він був в Донецькому аеропорту в 2015 році, захищав Піски з підрозділом "Карпатська Січ", потім вже в складі 93 бригади.

2019-го в них народився син Ярослав.

«У 2021 році став спецпризначенцем, бо хотів бути ближче до дитини.

 

Все казав "Я пропускаю все: перші кроки, перші слова. Він машину ще не водить?"

Може, якби він залишився в 93 - все було б інакше...

Саме прийшли тільки з вулиці, заходить сестра, каже "до тебе приїхали, щось про Дімона хочуть сказати". Все зрозуміло стало.

"7 числа, Балаклія, пряме попадання снаряду в машину, де їхав він з побратимами"

Чесно кажучи, вже давно була готова до такого. Морально готувалась, прокручувала в голові що таке може статись, які мої дії будуть і тд. 

А як дитині пояснити, що татко, якого він так чекав, щоб піти з ним по нову машинку - більше не прийде? Він скаже "прийде".

 

Він не розуміє, що значить "загинув". Він знає, що таке ракета, і де вікна повилітали у будиночку, коли сирена - значить що кцпи запустили ракету, а коли ще раз сирена - значит відбій тривоги. А що татко загинув - він скаже "загинув. А тато прийде і ми з ним підем по великого монстертрака. І поїдем з ним в зоопарк", - пише в спогадах Юлія.

Прочитано 1897 разів
Останнє редагування Вівторок, 13 вересня 2022 12:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+