У Кропивницькому патрульні врятували життя 16-річного хлопця

Середа, 24 січня 2018 09:42

«Добре слово» і вчасна поява патрульних врятувала життя 16- річного кропивничанина. Про цю подію відділу прес-служби стало відомо тільки зараз, хоча сталася вона ще на свято Водохреща.

19 січня, близько 18-ї години вечора, на вулиці Паризька комуна, випадкові перехожі побачили 16-річного юнака, який лежав на землі і плакав. Вони зателефонували на лінію 102 та розповіли, що юнак перебуває в стані афекту і кричить, що покінчить з життям.

Миттєво прибувши на місце події, патрульна Олена Цуркан вирішила поговорити з хлопцем на самоті. З’ясувала, що юнак дуже переживає через нерозділене кохання і не знаходить ні в кого підтримки. Патрульні заспокоїли хлопця та доправили його додому, де на нього вже чекали його рідні.

Юнак їхав в службовому авто вже із посмішкою на обличчі, він подякував патрульним за те, що вислухали, зрозуміли і підтримали його.

Про даний випадок інспектори все ж таки оповістили працівників ювенальної превенції.

«Таких ситуацій в нашій службі більш ніж достатньо, кожна людина потребує індивідуального підходу, у кожного з них своя проблема і своя біда. Ми маємо бути, в першу чергу, психологами. І я рада від того, що можу допомагати людям, це неабияк окриляє і надає сил на день новий», - знітившись, додала Олена Цуркан.

Прочитано 383 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+