У Кропивницькому освітили «кримінальну» вулицю (ФОТО)

Понеділок, 26 листопада 2018 11:50

До депутата Фортечної районної ради в місті Кропивницькому від Радикальної партії Олега Ляшка -  Дениса Борисова звернулися жителі вулиці Кременчуцької з проханням вирішити проблему з відсутністю освітлення на території вздовж пішохідної доріжки від будинку №13 до містка через річку Інгул, повідомляє mandarin-news.

За словами місцевих жителів, саме на цій доріжці відбувається найбільша кількість пограбувань та залякування дітей, які повертаються додому зі школи №20. Денис Борисов особисто зайнявся цим питанням і надіслав депутатське звернення до міської ради, на що отримав схвальну відповідь.

Питання щодо освітлення ділянки стежки від будинку №13 вул. Кременчуцька і до містка через р. Інгул порушувалися мною з перших днів каденції. Оскільки вважаю, що це питання є актуальним та важливим для мешканців нашого мікрорайону, - запевняє депутат Фортечної райнної ради.

На території біля стежки проведений капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення: встановлено 10 сучасних ліхтарних стовпів.

Дякуючи Борисову Денису Сергійовичу, наші діти можуть спокійно йти зі школи, а ми, як батьки, не будемо боятись за їх життя, - говорить місцева мешканка Людмила.

Фото: mandarin-news.

Прочитано 1363 разів
Останнє редагування Понеділок, 26 листопада 2018 11:52
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+