У Кропивницькому одна з вулиць стане пішохідною зоною

Вівторок, 16 березня 2021 11:34

В обласному центрі планують заборонити рух транспорту по вул. Приміській, від будинку № 44 до перехрестя з вул. Нижньою Прирічною та визначити цю ділянку дороги пішохідною зоною. Про це йдеться у відповідному проєкті рішення виконавчого комітету Кропивницької міської ради опублікованому вчора, 15 березня.

Головне управління житлово-комунального господарства міської ради  має встановити  необхідні дорожні знаки та засоби примусового зниження швидкості на цій ділянці дороги відповідно до Правил дорожнього руху та погодити схему організації дорожнього руху з Управлінням патрульної поліції в Кіровоградській області.

«Управлінню патрульної поліції в Кіровоградській області забезпечити виконання цього рішення в частині дотримання безпеки дорожнього руху та організації контролю за недопущенням порушень водіями транспортних засобіввимог встановлених дорожніх знаків відповідно до пункту 2 цього рішення», – йдеться в проєкті рішення.

Відтак на цій ділянці заборонять рух транспорту по вул. Приміській, від будинку № 44 до перехрестя з вул. Нижньою Прирічною.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.Вергуна.

 

Прочитано 251 разів
Останнє редагування Вівторок, 16 березня 2021 12:31
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+