У Кропивницькому мешканці Сонячного просять покращити транспортне сполучення

Вівторок, 09 лютого 2021 15:59

Мешканці селища Сонячного просять покращити транспортне сполучення їхнього селища до Кропивницького та надати маршрут з достатньою кількістю автобусів та  чітко затвердженим графіком та маршрутом курсування. Відповідну петицію зареєструвала Юлія Жоржа на сайті електронних петицій.

За інформацією з петиції у селищі Сонячному, якерозташованеу 3 км від обласного центру, наразі дуже гостро виникла проблема транспортного сполучення з м.Кропиницьким.  У сполученні курсує 550 маршрут, який регулярно порушує умови тендеру та затверджений маршрут, зміна маршруту на розсуд водіїв, транспорт, який не відповідає умовам тендеру.

«Найважливіше, що турбує мешканців - це те, що в маршрутку сісти просто не можливо, ніколи! (І це не пов’язано з карантином - так було завжди).Через перенавантаження транспорту! На нас просто не вистачає місць! Тільки, якщо стояти в черзі, на кінцевій зупинці! Ми знаходимся між селищем Гірничим та Первозванівкою (2 та 4 км від кінцевої зупинки 44-го та 550-го маршруту відповідно). Доводиться, в будь-яку погоду, йти пішки на кінцеву 44-го, та чекати черги там на транспорт! Додому повертаємось з ще більшими труднощами! Маршрут курсує раз на пів години, і також з Балашівки їде вже з зайнятими місцями! А коли з ладу виходить одна з маршруток - то можна і годину простояти на зупинці, без гарантії, що будуть вільні місця - скоріше навпаки!
У нас просто крик душі! Чому ж на наше селище не можна пустити декілька рейсових автобусів, чим ми гірші за Кущівку, Масляниківку, селище Нове??», – вказано в тексті петиції.


Мешканці вимагають пустити маршрут з нормальними автобусами, в нормальній кількості, щоб було достатньо вільних місць, із чітко затвердженим графіком та маршрутом курсування.

 

«Згідно Перзидентської програми, від Гірничого до об’їзної дороги в 2020 році прокладено нову, гарну, асфальтовану дорогу. Також є облаштоване місце кінцевої зупинки. А ми все чекаємо. І нашим високопосадовцям діла до Сонячного немає! Важають, що проблеми не існує, нажаль!
Просимо вирішити наше питання!»,– додає авторка звернення Юлія Жоржа.

Прочитано 249 разів
Останнє редагування Вівторок, 09 лютого 2021 16:06
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+