У Кропивницькому контролюватимуть ціни в аптеках

Понеділок, 16 березня 2020 15:10
У Кропивницькому контролюватимуть ціни в аптеках Фото: Укрінформ

Андрій Райкович доручив управлінню охорони здоров’я опрацювати питання необхідності закупівлі для міста апаратів штучної вентиляції легень та контролювати ціни на маски та медпренпарати в аптеках обласного центру. На цьому міський голова наголосив під час щопонеділкової апаратної наради, повідомляє mandarin-news.

Треба, щоб управління охорони здоров’я визначилося з поставленими завданням по спеціальній техніці – це апарати штучної вентиляції легень та інші засоби індивідуального захисту, – дав завдання міський голова. – Надайте мені інформацію по цьому питанню. Адже для фінансування треба буде збирати позачергове засідання сесії міської ради.

Також міський голова дав завдання контролювати ціни на маски та медичні препарати в аптеках.

Разом з тим радник міського голови Іван Касьяненко повідомив про те, що тести на коронавірус в області мають з’явитися вже на цьому тижні.

За інформацією медиків з усіх країн, де швидко розповсюджується коронавірус, від захворювання найбільше страждають люди старшого віку. Тому Андрій Райкович закликав соціальних працівників бути особливо уважними до своїх підопічних, і приділяти їм особливу увагу.

У нас немає епідемії. Ситуація контрольована. Але разом з тим я закликаю систематично відвідувати одиноких непрацездатних людей. Треба щодня цікавити станом їх здоров’я, –наголосив Андрій Райкович. – Це має бути на особливому контролі! В разі розповсюдження вірусу, ми повинні забезпечити їх підтримку, доставку їжі та води, ліків.

Прочитано 2926 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+