У Кропивницькому хочуть звільнити ласого до «полунички» керівника

Понеділок, 04 листопада 2019 11:20
У Кропивницькому хочуть звільнити ласого до «полунички» керівника Фото: http://ks.dsp.gov.ua/

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович висловив обурення відмовою облавтодору ремонтувати Полтавський міст. Про це з апаратної наради у міськраді повідомляє кореспондент mandarin-news.

За словами посадовця, керівництво підприємства довго годувало міську владу обіцянками, відмовившись від ремонту в останній момент – перед початком негоди, спричиненої осінньо-зимовим періодом.

Щоб дивитись порнофільми на апаратній нараді – на це розуму вистачає, – емоційно наголосив міський голова. – Відмова від ремонту перед самими холодами – це справжній саботаж.

За словами Андрія Райковича, він підготує відповідний лист, у якому підніме питання щодо доцільності перебування на посаді керівника кіровоградського облавтодору.

Нагадаємо, 18 листопада нинішнього року директор підприємства «Кіровоградський облавтодор» Андрій Руднік оконфузився на апаратній нараді в облдержадміністрації через порно. Так, під час звіту начальниці управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації Вікторії Кулікової про пристосованість об’єктів інфраструктури для потреб людей з інвалідністю з телефону Рудніка раптом прозвучали характерні для порнофільмів звуки.

Прочитано 1633 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+