У Кропивницькому керівник податкової «зливав» за гроші конфіденційну інформацію

Четвер, 16 січня 2020 12:00
У Кропивницькому керівник податкової «зливав» за гроші конфіденційну інформацію Фото: https://ukr.lb.ua/

Прокуратура Кіровоградської області оголосила про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 361-2 Кримінального кодексу України (несанкціонований збут інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в автоматизованих системах) заступнику начальника одного з відділів Кропивницької ДПІ ГУ ДПС в області. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі установи.

За даними слідства, податківець несанкціоновано збув інформацію з обмеженим доступом, яка зберігалася в автоматизованих системах і була створена та захищена відповідно до чинного законодавства. Мова йде про фінансово-господарську діяльність низки суб’єктів господарювання міста та області, яку посадовець податкової збув за грошову винагороду.

Кримінальне провадження розслідує територіальне управління ДБР у м. Миколаєві. Прокуратура Кіровоградської області здійснює процесуальне керівництво. Оперативний супровід викриття Служба безпеки в області.

Досудове розслідування триває. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді штрафу або позбавлення волі до двох років.

Прочитано 788 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+