У Кропивницькому Фонд «Ельворті» відіграв велику роль у розвитку освітнього закладу

П'ятниця, 15 грудня 2017 14:34
У п’ятницю, 15-го грудня, о 12.00 у Кіровоградському інституті комерції (вул. Шевченка, 21/27) відбулась прес-конференція щодо того, як «Кіровоградський інститут комерції змінює назву на Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті».
Благодійний фонд «Ельворті», який нещодавно увійшов до складу засновників вишу, проінвестує у його розвиток близько 30 мільйонів гривень. Саме тому, Кіровоградський інститут комерції 14 грудня 2017 року змінив свою назву: "Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті", на честь інвестора, який готовий вкладати кошти в освіту.
"Фонд «Ельворті» ремонтує нове приміщення для інституту в якому будуть світлі аудиторії, комп’ютерні класи, лабораторії, спортивні майданчики, вітальня, бібліотека та багато іншого. Це все для комфортного навчання наших студентів", - повідомив Ігор Василенко.
З 1-го вересня обіцяють, що студенти розпочнуть навчання в новому комплексі будівель, площею близько 6,5 тис метрів квадратних, яка знаходиться за адресою вул. Чикаленка 3.
Фонд також планує видавати гранти для студентів 100% та 50% знижки на навчання та відзначати найуспішніших студентів інституту стипендією. В плани керівництва інституту входить розширити спеціальності. Так, як інститут співпрацює з інструментарним заводом "Лезо", "Ельворті", "Гідросила" та інші, студенти зможуть отримати економічну практику на цих підприємствах.
"Вартість навчання в цьому році знизилась. Так, що ми чекаємо абітурієнтів", - наголосило керівництво інституту.
 
В даний час інститут надає бакалаврський освітній рівень, але Ігор Василенко обіцяє, що зробить все можливе, щоб студенти мали змогу отримати освіту "магістра".
 
Прочитано 578 разів
Останнє редагування П'ятниця, 15 грудня 2017 16:07
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+