У Кропивницькому два мікрорайони поєднають новим мостом

П'ятниця, 24 січня 2020 16:00
У Кропивницькому два мікрорайони поєднають новим мостом Фото: https://biz.liga.net/

У Кропивницькому два віддалених мікрорайони – Лелеківку та Балашівку – поєднають новим мостом. Про плани міськради з місцевими жителями поділився міський голова Андрій Райкович, з посиланням на пресслужбу КМР повідомляє mandarin-news.

Під час спілкування посадовець зауважив, що місто завинило Балашівці та Лелеківці в організації зручності і комфорту проживання. Тому перший новий сучасний комунальний транспорт пустили працювати на маршрути у ці віддалені мікрорайони. 

Ми бачимо, що у години пік громадський транспорт за цими напрямками все одно перевантажений, – зазначив Андрій Райкович. – У поточному році місто купує ще 5 автобусів і в нас з’явиться можливість покращити ситуацію.

За його словами, на поточний рік заплановано також завершення будівництва комунальної каналізації на цілий блок багатоповерхівок та соціальних об'єктів, продовження капітального ремонту доріг, вуличного освітлення.

Але головний акцент у нас на ці два мікрорайони –будівництво мосту, який з'єднає території лівого і правого берегів Інгулу і дасть змогу швидше діставатися центральної частини Кропивницького, – наголосив міський голова.

Прочитано 9347 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+