У Кропивницькому дівчина постраждала через недбалість лікарів швидкої

Середа, 27 червня 2018 13:16

Учора, у мережі фейсбук кропивничанка Оксана Навроцька виклала пост про недбалу роботу лікарів швидкої медичної допомоги у Кропивницькому.

Дівчина, розповідає історію із свого життя, яка трапилася на початку червня. Завдяки неосвідченості лікарів швидкої, дівчина могла загинути.

"Ніколи не писала подібного, але склалася така ситуація, що вимушує мене це зробити. Хочу розповісти вам історію про "висококваліфікованих " лікарів швидкої медичної допомоги. 7 червня мені було дуже погано ми викладали швидку о 23:30. Швидка медична допомога (БРИГАДА 9) приїхала через хвилин 20, але справа не в цьому, коли мене оглянув лікар, перевірив тиск, температуру, цукор в крові і вислухавши скарги сказав, що все добре і немає приводу для госпіталізації. Хоча, мене нудило кров'ю, але говорили, що це їжа і щей дивилися на нас з мамою наче ми перелякані і дикі. Через 15 хвилин мені стало ще гірше і знову нудило кров'ю. Почали викликати швидку, від оператора почули таке: "ми не будемо до Вас їздити кожні 30 хвилин, швидка вже у Вас була". Дякуючи моїй мамі, яка не розгубилась і запитала чи дійсно вони відмовляються до нас приїздити, оператор мовчав, мама, ще раз перепитала, і тільки після цього приїхала швидка. Дякуючи Богу, що в цій швидкій була досвідчена лікарка, яка відразу сказала, що це внутрішня кровотеча і виразка шлунку. Наказала збирати речі і НЕГАЙНО їхати в лікарню. Приїхавши в 4 лікарню о 00:30 в приймальне відділення, вийшов черговий хірург (Соколенко Олександр Миколайович, 2 хірургічне відділення, це вже я потім дізналася, прізвище лікаря) наполягав на реанімацію, але черговий лікар в реанімації сказала: "Организм молодой, справица. В реанимации нет мест". Хоча гемоглобін в мене був 60 при нормальних показниках має бути 110-130. Мама і лікар були налаштовані тільки на реанімацію. І ось так я потрапила в реанімацію. Наступного дня лікар, ну та яка "организм молодой, справица" говорила про те, що я живу в темному лісі і не зверталася до лікарів, так от, в мене крім слабкості до 23:00 нічого не боліло. І в мене головне питання, як я можу зрозуміти, що зі мною, коли лікар який закінчив ВНЗ не зміг це зробити!???!????
А ще як у нас на станції переливання крові, не хочуть давати кров людині , коли 10 донорів для неї її здали, але це вже інша історія. Сьогодні мене вже виписали і дякую лікарю Лаврову Олександру Сергійович та Соколенку Олександру Миколайовичу і всьому хірургічному персоналу 2-го відділення 4 лікарні. Отже, якщо до Вас приїхала швидка- це не означає, що Ви у безпеці і Вам допоможуть", - написала у пості Оксана Навроцька.

Як після такого можна вірити та надіятись на швидку медичну допомогу? Дуже добре, що цей випадок закінчився успішно!

Прочитано 6538 разів
Останнє редагування Середа, 27 червня 2018 13:18
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Додати коментар


+