У Кропивницькому через авто без колеса розкрили угон, знайшли наркотики та затримали домашнього арештанта (ФОТО)

П'ятниця, 08 лютого 2019 09:20

Дві автівки, що перебували в розшуку, протягом доби виявили патрульні інспектори.

Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на патрульну поліцію Кіровоградської області.

Вранці увагу інспекторів поліції привернув автомобіль Chevrolet Lacetti. Транспортний засіб самотньо знаходився на стоянці супермаркету близько 4-ї години на вулиці Велика Перспективна. За базами Національної поліції України, він значився в розшуку через незаконне заволодіння (угон).

В автівки було відсутнє колесо. Це наштовхнуло інспекторів на думку про те, що власник повіз його на ремонт та незабаром має повернутися. Очікування виправдалися та менше ніж через півгодини інший автомобіль привіз чоловіка з відремонтованим колесом.

При поверхневій перевірці в салоні Lacetti патрульні виявили чималий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

До того ж водій, який надавав дружню послугу горе-власнику Chevrolet, теж виявився не без гріха. Патрульні встановили, що він перебуває під домашнім арештом та мав би знаходитись вдома в сусідній області, але аж ніяк не посеред Кропивницького.

Іншу автівку, яка перебувала в розшуку, інспектори виявили днем раніше під час патрулювання автодороги М-12 (Кропивницький-Знам`янка) близько 12-ї години. Водій ЗАЗ 1102 порушив ПДР, що і стало підставою для його зупинки. При перевірці транспортного засобу за базами інспектори виявили, що він перебуває в розшуку Державною виконавчою службою.

Всіх учасників подій інспектори передали слідчим, а транспортні засоби відправилися для зберігання на спеціальний майданчик.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

 

 

Прочитано 725 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+