У Кропивницькому боролися з вуличною рекламою наркотиків. ФОТО.

Середа, 27 червня 2018 10:24

Вчора, 26 червня, волонтери Міжнародної Антинаркотичної Асоціації організували надзвичайно важливий захід під назвою «Намалюй життя», який був спрямований на знищення пропаганди наркотичних засобів на вулицях нашого міста.

Зазначимо, що до заходу долучилися учасники ГС «Союз Патріотів Кіровоградщини» та представники правоохоронних органів. В рамках заходу волонтери зафарбували приблизно 100 рекламних написів, які пропагандують вживання наркотиків та поширюють контакти, де їх можна знайти.


Головним завданням заходу було убезпечення молодого покоління від придбання та вживання наркотиків.

За словами заступника голови «Союзу патріотів Кіровоградщини» Павла Чуба, розповсюдження інформації про наркотики у соціальних мережах набуло неабиякої популярності й цю проблему потрібно викорінювати вже зараз.


На стінах будинків нашого міста безліч незрозумілих для звичного споглядача написів. От саме більшість із них і є рекламою різноманітних сайтів, де можна придбати наркотики. А ви ж самі розумієте, що дітки виявляють інтерес до чогось незрозумілого, а тому шукають це в Мережі й натрапляють на сайти, де продають заборонені речовини. Тож, сьогодні ми, разом із волонтерами Міжнародної Антинаркотичної Асоціації, яким дякую за цю вкрай необхідну ініціативу, зробили перший вагомий крок на шляху до знищення подібної настінної агітації. Тим більше, що замінили ми це патріотичні надписи на символіку. Користуючись нагодою, від імені всієї Спілки, хочеться подякувати всім учасниками СПК, серед яких були навіть шахтарі, які лише от повернулися з нічної змііни. Тож, ми показали, що це необхідно й сподіваюся дієво. Думаю, що незабаром, уже в іншому районі міста, подібна акція пройде ще раз – зазначив Павло Чуб.

 

Прочитано 466 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+