У Кропивницькій школі відбулося справжнє свято весни. ФОТО

Середа, 07 березня 2018 16:40

В переддень 8 березня, школярі НВО №35, вітали своїх матусь та вчительок з Міжнародним жіночим святом. Концерт розпочався з драматичної театральної постановки від учнів старших класів. Глядачів так вразило дійство, що деякі просто не могли стримувати сльози. Також, дітвора старанно співала зворушливі пісні, присвячуючи їх своїм матусям. Родзинкою концерту став саксофон, від якого просто йшли мурашки по шкірі.

Головною несподіванкою свята був виступ викладачів, які підготували ритмічну композицію. Зал жваво підтримав пісню аплодисментами. Всім жінкам було дуже приємно отримати привітання від своїх дітей.

Не оминув і це свято, шановний гість школи радикал – Рафаель Санасарян. Депутат радісно спостерігав за малечею та пишався вражаючими талантами дітей.

«Дякую, що запросили мене на свято. Хочу побажати всім жінкам, щоб святковий настрій та приємні емоції супроводжували вас не тільки у свято 8-го березня, а й кожен день у житті. Також, нехай кожна з вас щоденно перебуває у любові, радості і достатку. І звісно, ж бажаю здоров’я та справжнього жіночого щастя. Окремо дякую вам, за таких талановитих діток. Адже, вони - наше майбутнє!».

Під кінець свята, команда радикалів, традиційно привітала всіх вчительок подарунками.

Прочитано 1427 разів
Останнє редагування Середа, 07 березня 2018 16:52
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+