У Кропивницькому знайшли «неіснуючі» автомобілі (ФОТО)

Четвер, 30 січня 2020 13:30
У Кропивницькому знайшли «неіснуючі» автомобілі (ФОТО) Фото: https://suspilne.media/

Патрульні у Кропивницькому продовжують виявляти автомобілі з підробними документами. Про це з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Кіровоградщини повідомляє mandarin-news.

Патрулюючи вулиці Кропивницького, інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Passat, водій якого рухався без увімкнених фар ближнього світла в умовах недостатньої видимості. Під час перевірки реєстраційних документів на легковик поліцейські встановили, що номер його шасі не відповідав базі даних Національної поліції, а реєстраційний документ мав ознаки підробки. Водій пояснив поліцейським, що взяв транспортний засіб у свого товариша, аби покататися, а тому про підробку документів нічого не знає.

Інша подія трапилася на вулиці Бєляєва. За порушення правил дорожнього руху правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes-Benz. Під час перевірки vin-код автівки не співпадав ні з базою даних, ні з реєстраційним документом на транспортний засіб. Останній мав теж явні ознаки підробки. Керманич пояснив це тим, що лише недавно придбав цей автомобіль і про підробку документів вперше чує.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчих, які евакуювали автомобілі для зберігання на спеціальний майданчик.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Прочитано 1332 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+