У Кропивницькому презентували неперевершений фотопроект «Нескорена краса». ФОТО

Середа, 01 листопада 2017 11:33

Сьогодні, в приміщенні бібліотеки ім. Чижевського відбулася презентація Всеукраїнського соціального фотопроекту «Нескорена краса». 
Автором та організатором соціального фотопроекту «Нескорена краса» є українська модель на візочку, "Міс краса Україна 2016 на візку", учасниця "Міс світу на візку 2017", Оксана Кононець. А у Кропивницькому організатором виступила ГО "Серце матері" Людмила Шукрута. 

Оксана Кононець особисто завітала до нашого міста на відкриття цієї виставки. Вона зазначила:-" Всеукраїнський соціальний фотопроект «Нескорена краса» довів, що інвалідний візок не є перешкодою для краси, успіху, любові та особистого щастя. Ми всі абсолютно рівні і нам під силу різні професії, спорт, подорожі та мрії. Головне - це сильне бажання і віра в себе!".

Участниками соціального фотопроекта «Нескорена краса» стали 12 успішних, талановитих та красивих дівчат, які показали і довели, що фізичні недоліки не є перешкодою для щастя: Оксана Кононець, Олена Котляренко, Ірина Козар, Валентина Сухар, Вікторія Федорчук, Карина Айрапетян, Антоніна Цуркан , Ульяна Пчьолкіна, Еліна Околіт, Оля Сикирницька, Тетяна Ковальчук, Олена Молоданова.

 

 

 

 

 

 

Прочитано 833 разів
Останнє редагування Середа, 01 листопада 2017 13:01
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+