У Кропивницькому облаштують першу зупинку-укриття

Вівторок, 09 серпня 2022 16:34

Виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на встановлення першої зупинки – укриття у Кропивницькому, сьогодні, 9 серпня, під час чергового засідання, передає mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Важливим залишається облаштування сховищ для безпечного перебування громадян на вулицях Кропивницького у місцях скупчення людей, передусім на зупинках громадського транспорту, поряд із закладами торгівлі і громадського харчування, якщо близько немає навіть найпростіших укриттів. Сьогодні виконком надав дозвіл одному з підприємств Кропивницького  на розміщення у середмісті сховища, яке швидко монтується.

- Це приклад соціальної відповідальності, - відзначив секретар міської ради Олег Колюка. – Маємо надію, що до започаткованого проєкту підключаться і інші підприємці обласного центру. Кожний такий захисний об’єкт суттєво збільшує шанси вижити для мешканців міста і вимушених переселенців, адже ефективно захищає від вибухової хвилі і уламків ракет під час повітряних атак  російських агресорів. Важливо, що виробником таких укриттів виступає регіональне підприємство, тож елементи конструкцій будуть поставлятися до Кропивницького оперативно.

Прочитано 402 разів
Останнє редагування Вівторок, 09 серпня 2022 17:15
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+