У громаді на Кіровоградщині прощаються із загиблим Героєм

Понеділок, 18 липня 2022 14:57

У Гайворонській громаді – жалоба: рідні, друзі та місцеві жителі оплакують смерть Віктора Оспи, який 15 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Таврійське, Херсонської області віддав життя за Україну. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сторінку Гайворонської міської ради у Фейсбук.

Вчора загиблого Воїна, котрий назавжди повернувся на рідну землю, зустрічали живим коридором жителі громади, встеляючи дорогу квітами.

«Сьогодні ж люди на узбіччях дороги та біля воріт будинків навколішки зустрічали траурну колону, скрізь зі смутком та сльозами, віддаючи шану і подяку Герою за те, що він віддав найцінніше, своє життя… Віддав життя за своїх друзів, за наш спокійний сон, за те, щоб наші діти жили у вільній і незалежній державі. Під звуки автоматних черг та під «Ще не вмерла України» рідні попрощалися з Віктором. Біль утрати ще довго ятритиме душу. Гірко та несправедливо втрачати тих, кого любиш. Герой до останнього подиху захищав Україну. Пам'ять про нього назавжди житиме в наших серцях,»- повідомляють у громаді.

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 2187 разів
Останнє редагування Понеділок, 18 липня 2022 15:25
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+