Ціни на оренду житла в районі Кропивницького, де стався вибух, різко виросли

Понеділок, 14 лютого 2022 10:41

Мешканцям постраждалого після вибуху будинку по вул. Попова, 24 к. 1 почнуть надавати кошти на оплату орендованих помешкань. Утім, ціна на житло різко піднялась.

Про це сьогодні, 14 лютого, під час апаратної наради повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, передає mandarin-news.

«Ціна на оренду житла в цих районах різко підскочила. Ми з ріелторами домовились про оптимізацію і наразі йде складний переговорний процес. Контролюйте питання, щоб ніхто не наживався. Є середня ціна в цьому житловому масиві, будь ласка, працюємо за нею», - наголосив міський голова.

Він розповів і про хід аварійно-відновлювальних робіт у будинку.

Будівельники рухаються вже на перший поверх. Ми повинні забезпечити перший підїзд, щоб люди якомога скоріше повернулись.

Благодійний фонд «Відкрита Україна» і актив будинку подумає як використати кошти, які надішли на допомогу постраждалим. Газ вже є  в 3 і 4 під'їзді. Люди повернулись до нормального життя», - розповів Андрій Райкович.

Він додав, що ця аварія викрила низку проблем, зокрема, самовільне перепланування мешканцями будинку своїх квартир.

«Самовільні перепланування, врізки, вентиляційні системи в якості димоходів. Аварія викрила ряд проблематики. Будинок проєктувався на централізоване опалення, тож якби не займались перепроєктуваннями, то цієї аварії не трапилось би», - каже очліьник Кропивницького.

Прочитано 1672 разів
Останнє редагування Понеділок, 14 лютого 2022 10:58
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+