Це знає вся Україна: Микола Кравченко прокоментував несподіване звільнення (ФОТО)

Четвер, 20 лютого 2020 15:10
Це знає вся Україна: Микола Кравченко прокоментував несподіване звільнення (ФОТО) Фото: http://uc.kr.ua/

Як повідомлялось раніше, розпорядженням голови обласної ради було звільнено директора кіровоградської філармонії Миколу Кравченка. Вже екскерівник найвідомішого закладу культури області прокоментував mandarin-newsсвою відставку.

Ситуація для мене дещо неочікувана. По-перше, були порушені мої права – за місяць мене мали попередити про звільнення. За два місяці повинні були оголосити конкурс на заміщення вакантної посади, тоді б я міг реально взяти участь у ньому і, можливо, переміг серед усіх претендентів. По-друге, в шоці колектив, тому що не зібрали, не запросили, не обговорили. Це ж не простий колектив. Та зараз, мабуть, немає простого. Колектив налічує 110 осіб, це артисти, люди з підвищеним почуттям справедливості. Ситуація неочікувана – в минулому році нагородили найвищими відзнаками облради – і колектив трудовий, і мене особисто. Ніяких натяків на те, що буде така розв’язка неочікувана, не було. І тут звідкілясь ідуть закулісні перемовини, запрошують на цю посаду когось іншого. Що це за люди, як вони віллються в колектив? Тут же не те, що я б’ю себе в груди і кажу, що я незамінимий! Може, вік. Хоча історія знає випадки, коли набагато старші люди працювали в мистецьких колах. Шокує те, що не радяться, не хочуть спілкуватися. Ніхто не хоче пропонувати, як то кажуть, спільні кандидатури. От у чому справа, – говорить екскерівник філармонії.

Микола Кравченко переконує – вирішувати, чи брати йому участь у новому конкурсі на цю посаду, має колектив.

Я не хочу нав’язувати свою кандидатуру. Але до мене не одні люди підходили – мої колеги, і казали: «Микола Іванович, ми відстоїмо тебе, ми захистимо твої намагання і твоє бачення!». Стільки зроблено! Зараз наша філармонія – третя в Україні по всіх показниках. До нас приїжджають за досвідом роботи, ми багато працюємо із селом – найкращі показники по всій Україні. Найкращі показники по зарубіжним гастролям, по участі в міжнародних фестивалях, по призах, заслугах, по нагородах! Не буду бити себе в груди і говорити, які ми гарні, які ми талановиті. Це знає вся Україна. Тільки, на жаль, не знає нова влада. І не хоче знати, – підсумував Микола Кравченко.

Результат пошуку зображень за запитом кравченко микола іванович філармонія

Фото з вебсайту філармонії

Прочитано 1445 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+