Судитимуть жителя Кіровоградщини за пропозицію хабара правоохоронцю

Середа, 11 травня 2022 18:34

Чоловік за 15 тисяч гривень неправомірної вигоди намагався  «владнати» з  керівником райвідділу питання непритягнення його до кримінальної відповідальності  за незаконну порубку  дерев та повернення вилученого майна. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

Чоловіку за протиправні дії загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – кіровоградське  управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Деталі справи: Мешканець м. Олександрії, аби не бути притягнутим до кримінальної відповідальності  за незаконну порубку лісонасаджень з подальшим поверненням йому вилученого автомобіля завантаженого незаконно зрубленими деревами, запропонував посадовцю поліції неправомірну вигоду у розмірі 15 тис грн. При передачі частини від запропонованої суми – 10 тис грн, чоловік був  затриманий правоохоронцями.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прочитано 659 разів
Останнє редагування Середа, 11 травня 2022 18:41
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+