Стихійна торгівля стає потенційно небезпечною для споживачів у Кропивницькому

Понеділок, 20 серпня 2018 12:11

Сьогодні, 20 серпня, на апаратній нараді, секретар міської ради А. О. Табалов, порушив питання стихійної торгівлі у місті.

“Нас критикують за законні стаціонарні об’єкти, але ж у місті торгують “прямо з рук”. Це говорить про низьку культуру наших містян. Купувати таку продукцію не можна. Прошу спецінспекцію звернути на це увагу і вжити відповідні дії. Торговці стоять прямо на пішохідних переходах. Нагадаю, в четвер-п’ятницю стався прорив каналізації біля Центрального ринку. А поруч стихійно продається м’ясо, молоко тощо” ,- зазначив секретар міської ради А. О. Табалов.

Стихійна торгівля – потенційна небезпека для споживача. Продукти харчування, які безконтрольно реалізують безвідповідальні підприємці, приватні особи з рук, не пройшли лабораторний контроль, не мають відповідного маркування, не упаковані належним чином. Отже, їх споживання може спричинити небезпечні гострі кишкові інфекції. Позиватися ж до суду за шкоду, заподіяну здоров’ю, підстав не буде – відповідача немає. Проте, найефективніший спосіб боротьби зі стихійною торгівлею,у першу чергу, не купувати продуктів харчування у невстановлених місцях.

Прочитано 445 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+