Студенти у Кропивницькому отримали форму, в якій Україна грала на чемпіонаті світу (ФОТО)

Середа, 13 лютого 2019 12:35

Олександр Скляревський, громадський діяч із Кропивницького, подарував юнакам форму збірної України з футзалу, в якій вона грала на чемпіонаті світу у 2016 році. Щасливчиками стали студенти кропивницького коледжу механізації сільського господарства.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент Репортера.

Олександр Скляревський дуже любить такі ігрові види спорту, як футбол та футзал. Мало того – він сам любить поганяти м’яч у команді з такими ж однодумцями. Він вірить у те, що у здоровому тілі – здоровий дух, тому робить все можливе, аби стимулювати молодь займатися цими видами спорту. Наприклад, під час Всеукраїнського різдвяного турніру, що проходив у Кропивницькому на початку січня, він вручив кращим гравцям футболки діючих гравців донецького «Шахтаря» та київського «Динамо», а також солодкі подарунки.

Олександр Скляревський давно і добре знає команду коледжу «Аграрій», і дуже поважає її головного тренера.

По-перше, у вас чи не єдиних у місті є справжня футзальна школа. По-друге, я давно дружу з головним тренером збірної України по футзалу Олександром Косенком. Завдяки цим факторам з’явилася можливість вручити вам цю без перебільшення легендарну форму – в ній наша збірна грала на чемпіонаті світу 2016 року в Колумбії. Тоді її на стадії плей-оф її зупинили лише майбутні чемпіони аргентинці. Я хочу, щоб кожен із вас надихався прикладом гравців, які прославляли нашу Україну на весь світ, щоб кожен із вас став колись професійним футзалістом. Це перший, але далеко не останній мій подарунок. Але головне – граючи у футзал, не забувайте про навчання, – наголосив Олександр Скляревський.

 

Прочитано 471 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+