Студенти ініціювали Благодійний ярмарок в Кропивницькому

Середа, 10 жовтня 2018 15:31

На дворі ЦДПУ ім. Винниченка біля корпусу фізико-математичного факультету сьогодні розпочався благодійний ярмарок, присвячений дню захисників України. Кошти з проданих речей, відправлять на підтримку місцевого третього полку.

Благодійну акцію організувала кафедра теорії і методики, технологічної підготовки охорони праці і безпеки життєдіяльності. Волонтери продавали хендмейдові вироби, що приносили всі охочі допомогти військовослужбовцям.

Цей ярмарок відбувається завдяки підтримці молоді. Його мета  зібрати кошти на те, щоб допомогти придбати необхідне спорядження нашому третьому полку, - говорить організаторка Світлана Козлова, студентка третього курсу фізико - математичного факультету.

Один із організаторів ярмарки, завідувач кафедри технологічної підготовки Садовий Микола Ілліч, додає:

 Допомагаємо військовослужбовцям з третього полку вже не перший рік. Я з цим полком мав тісні стосунки, ще тоді, коли він тільки організувався. На кафедрі заочно навчаються 32 бійці із цього полку. Тому у нас співпраця дуже хороша. - Говорить Микола Ілліч і додає ,- ми збираємо гроші, а потім безпосередньо приходимо туди і вручаємо їм.

Зазначимо, що завтра з  12:30  у педуніверситеті  акцію буде продовжено.

 

Прочитано 352 разів
Останнє редагування Середа, 10 жовтня 2018 16:28
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+