Студентка кропивницького вишу отримуватиме стипендію Президента

Четвер, 07 вересня 2023 10:42

Студентці факультету фізичного виховання ЦДУ ім.В. Винниченка Кучеренко Дар’ї призначили академічну стипендію Президента України. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт вишу.

Студентці  спеціальності 014 Середня освіта призначили академічну стипендію Президента України на І семестр 2023/2024 навчального року. 

"Дар’я за час навчання зарекомендувала себе як активна, наполеглива та старанна студентка, яка демонструє високий рівень успішності. У стінах факультету виконала норматив Майстра спорту України з гімнастики художньої. Неодноразова переможниця та призерка Міжнародних і Всеукраїнських змагань і турнірів.

 

 

Є старостою наукового гуртка факультету фізичного виховання «Грація», бере участь у показових виступах спортивно-мистецьких заходів  у м. Кропивницькому. Займається волонтерською діяльністю щодо організації та проведення оздоровчих, рекреаційних і навчально-тренувальних занять із художньої гімнастики для дітей і підлітків, які є внутрішньо переміщеними  особами у громадській організації «ФСТ» БадіБум».

Брала участь у роботі Міжнародних і Всеукраїнських науково-практичних конференціях. Постійна учасниця профорієнтаційних заходів університету", - йдеться в повідомленні. 

Прочитано 715 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+