Стало відомо, що принесе на Кіровоградщину північно-атлантичний циклон

Середа, 29 січня 2020 16:45
Стало відомо, що принесе на Кіровоградщину північно-атлантичний циклон Фото: https://ovu.com.ua/

Жителів Кіровоградщини другий день поспіль попереджають про метеорологічні явища I рівня небезпеки. Про це з посиланням на обласний центр з гідрометеорології інформує mandarin-news.

Вдень 30 січня по місту Кропивницький та місцями по Кіровоградській області очікуються пориви вітру 15-20 м/с, – йдеться у повідомленні.

У центрі з гідрометеорології нагадали – такі погодні умови відповідають критеріям І (жовтого) рівня небезпеки.

За інформацією місцевих синоптиків, погоду на Кіровоградщині продовжує визначати північно-атлантичний циклон. В той же час, він є своєрідним стримувальним бар'єром для морозів. Тому класичної зимової погоди найближчим часом очікувати не слід.

Найближчої доби на Кіровоградщині чекаємо на хмарну погоду. Вночі випадатимуть невеликі опади, вдень їх не чекаємо, – повідомляють у центрі з гідрометеорології.

Вітер західного напряму зі швидкістю від 7 до 12 м/с, вдень пориви від 15 до 20 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень тепло – від 0 до +5° за Цельсієм.
У Кропивницькому завтра хмарна погода. Вночі випадатимуть невеликі опади, вдень обійдеться без них. Вітер західний, 7-12 м/с, вдень пориви до 15-20 м/с. Температура вночі – від 1° тепла до 1° морозу, вдень – 3-5° тепла.

Прочитано 713 разів
Останнє редагування Середа, 29 січня 2020 16:48
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+