Стало відомо, що принесе на Кіровоградщину антициклон-антипод

Середа, 19 лютого 2020 16:45
Стало відомо, що принесе на Кіровоградщину антициклон-антипод Фото з вільного доступу

Найближчим часом погоду на Кіровоградщині визначатиме потужний антициклон. Про це з посиланням на допис синоптиці Наталки Діденко у Фейсбуці повідомляє mandarin-news.

Поки циклон з цікавим жіночим ім`ям Wiltrud бушує поблизу Ісландії, Великої Британії та Скандинавії та наганяє туди ураганні вітри, в Україні погоду завтра, 20 лютого, визначатиме його антипод, антициклон. Тому в більшості областей у четвер переважатиме суха погода, і лише невеликий фронтик зумовить у західних областях України дощ та мокрий сніг, – йдеться у прогнозі.

Температура повітря протягом дня очікується без особливих змін, +3+8 градусів.

За словами Наталки Діденко, серйозніші опади із сильним вітром з`являться в Україні 23-24 лютого.

Підготуйте голови, парасолі та законсервуйте сьогодні нормальний сонячний настрій для похмурого вітряного періоду, – наголосила синоптиця.

У той же час, за інформацією обласного центру з гідрометеорології, у четвер, 20 лютого, в Кіровоградській області спостерігатиметься мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с. Температура вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 5-10° тепла.

По м. Кропивницький без опадів. Вночі та вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с. Температура вночі – 0-2° морозу, вдень – 6-8° тепла.

Прочитано 1011 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+