Спортсменки з Кіровоградщини увійшли у вісімку найсильніших команд Європи

Понеділок, 11 липня 2022 14:39

З 26 червня по 2 липня у м. Куновіце (Чеська Республіка) пройшла фінальна частина чемпіонату Європи з софтболу, U-22, де у складі збірної команди України взяли участь 5 вихованок ОСДЮСШОР-2, а саме: Ходаковська Анна, Кобилянська Дарія, Малік Юлія, Миронченко Єлизавета, Войтенко Карина. Про це повідомляє manadarin-news з посиланням на управління молоді та спорту КОДА. 

Дівчата гідно провели всі ігри, ввійшовши у вісімку найсильніших команд Європи. Тренуються спортсменки під керівництвом Оксани Шанцової.

Наразі вихованки ОСДЮСШОР-2 готуються до дорослого чемпіонату Європи, який відбудеться з 27 липня по 2 серпня в Іспанії.

Також до чемпіонату Європи, U-15, який відбудеться з 18 по 25 липня в Королівстві Нідерланди, готуються 5 вихованок ОСДЮСШОР-2, а саме: Єлчіна Юлія, Стародуб Світлана, Бойко Римма, Губрій Анастасія, Кваша Ірина.

Вихованці відділення бейсболу ОСДЮСШОР-2 з 4 по 9 липня взяли участь у кваліфікаційних змаганнях чемпіонату Європи зразу у двох вікових категоріях, U-12 (Австрія) та U-18 (Словаччина).

У складі збірної команди України U-12 прийняли участь три спортсмени ОСДЮСШОР-2: Рожко Євген, Ткаченко Тимофій, Косенко Дмитро.

У складі збірної команди України U-18 прийняли участь шість вихованців ОСДЮСШОР-2: Бойко Євген, Колесников Богдан, Лябах Микита, Сирватка Владислав, Шеремета Ілля, Шевцов Нікіта. Тренують спортсменів тренери-викладачі ОСДЮСШОР-2: Бойко Олег, Бойко Юрій, Лімаренко Сергій, Лімаренко Дмитро, Дейкун Роман, Лопата Роман.

Прочитано 281 разів
Останнє редагування Понеділок, 11 липня 2022 15:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+