«Соробан» із Кропивницького – перша школа ментальної арифметики в Україні

П'ятниця, 05 квітня 2019 11:00

Школа «Соробан» перша школа ментальної арифметики в Україні. Її співробітники переконані – в кожній дитині живе маленький геній.

Завдяки тренуванням учні школи навчаться«жонглювати» будь-якими числами: за лічені секунди додавати, віднімати, множити.

Проте, швидкий усний рахунок – це приємний бонус, адже наша мета –  розвиток інтелекту дитини, – наголошують у «Соробані».

В результаті тренувань у  дитини зміцнюються наявні нейронні зв`язки (синапси) та активно утворюються нові. Дітям, які навчалися в Школі усного рахунку «Соробан»,набагато простіше вчитися в загальноосвітній школі.

Але й це ще не все. Фахівці стверджують – навчання в школі усного рахунку «Соробан» розвиває дитину в різних напрямках.

Розвиток, який отримають діти в нашій школі, не мають терміну придатності – їх неможливо втратити, тому методика буде працювати протягом усього життя. Адже тренований мозок – це запорука успішного майбутнього! – наголошують у «Соробані».

Першого грудня минулого року на Міжнародному бізнес-форумі «BIGBRANDS 2018», що був організований ООН у рамках програми Women’s Entrepreneurship Day (WED) (www.womenseday.org) за підтримки Європейської асоціації розвитку бізнесу (ЄАРБ) (www.eabd.org) школу усного рахунку «Соробан»® визнано кращим дитячим брендом України.

 

Школа усного рахунку «Соробан» – законодавець технологій розвитку інтелекту:

В Кропивницькому  ментальна арифметика доступна всім дітям!Ми проводимо набір учнів віком  від5 до 11 років.Викладачі в «Соробані» – це висококваліфіковані та досвідчені педагоги з основною педагогічною і спеціалізованою освітою. Дозвольте дітям розкрити свій потенціал!

Наша адреса: вул.  Соборна, 1а, вхід з кінотеатру «Портал», 3-ій поверх. Сайт – soroban.ua. Фейсбук – https://www.facebook.com/kropyvnytskyisoroban/

 

Телефони: 099-454-37-90, 067-955-33-25.

Прочитано 873 разів
Останнє редагування П'ятниця, 05 квітня 2019 11:57
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+