Сміттєвий апокаліпсис у Кропивницькому: режим «таксі» та «самі винні»

Вівторок, 12 лютого 2019 09:50

В місті не вщухає обговорення роботи підприємства “Екостайл”. З того часу, як місто засипало снігом, скарги громадян на те, що вивіз сміття не проводиться, зростали в геометричній прогресії, а в соціальних мережах виставлялися купа тематичних фотографій та гострі коментарі.

Сьогодні на прес-конференції в міській раді Кропивницького фірма нарешті прояснила ситуацію з невивезенням сміття. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

З 24 січня підприємство “Екостайл” працювало в “режимі таксі”. Начальники ЖЕО та квартальні голови телефонували нам і повідомляли, що заїзд є, і ми оперативно вивозили сміття. Адже сенсу випускати на маршрут машини, коли не розчищені вулиці, не було – стверджує представниця ТОВ «Екостайл» Анна Скічко.

За словами представниці підприємства, у місті 1200 вулиць та провулків, переважна більшість з яких була нерозчищена.

Авжеж, люди незадоволені. Але я ще раз хочу звернутися до громадян – ви ж бачили величезні кучугури, ясна річ, що за таких умов машина там не проїде. А якщо тепер там бруд, то винні ви, ну вибачте, як нам туди заїхати, якщо навіть ви на роботу нормально не можете дістатися? – наголосила Анна Скічко.

Прочитано 650 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+