«Смачні традиції» у Кропивницькому відкриті для відвідувачів

Вівторок, 06 листопада 2018 11:18

Кафе «Смачні традиції», що розташоване у центральній частині міста Кропивницький, знову відкрите для відвідувачів – повідомляє mandarin-news.

Ми побували там і поспілкувалися з першими відвідувачами та робітниками закладу.

Нас закрили, але звідки сім людей, які отруїлися, я взагалі не розумію. Спочатку говорили п’ятнадцять, потім тринадцять, потім дев’ять. Ми просто не знаємо, чи є ці люди насправді. Писати можна все, що завгодно, - коментує ситуацію одна з офіціанток закладу.

 

Все вже вимили. Трохи страшно, але їсти ж хочеться, - додає відвідувач кафе Геннадій.

 

Зараз п’ємо чай, але ми нормально відносимося до того, що сталося, їсти тут не страшно, - говорить відвідувач Анатолій.

Нагадаємо, що заклад був закритий, через виявлення порушень чинного законодавства.

Призупинення роботи закладу з 22 жовтня поточного року дозволило запобігти подальшому поширенню інфекції, а керівництву кафе усунути виявлені порушення. За цей період заклад зареєстровано в Державному реєстрі потужностей операторів ринку; там проведено генеральне прибирання з використанням миючих та дезінфікуючих засобів, дозволених до використання МОЗ України; утилізовані харчові продукти та сировина, що залишались у закладі після його закриття; відсторонено від роботи осіб, які не пройшли медичний огляд та у яких виявлено золотистий стафілокок, усунені всі інші порушення. Результати досліджень повторних контрольних змивів не виявили наявність збудників інфекцій, - так коментувала ситуацію Держпродспоживслужба у Кіровоградській області.

Прочитано 847 разів
Останнє редагування Вівторок, 06 листопада 2018 12:56
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+