«Шакті» дякує за підтримку Кропивницькій міській організації «Радикальної Партії Олега Ляшка»

Четвер, 11 жовтня 2018 12:30

Школа Східного танцю «Шакті» з Кропивницького змогла долучитись до участі у концерті "Сузір'я Сходу", що відбувся у Знам’янці.

Наш танцювальний колектив вперше виїхав за межі міста  майже у повному складі. Найменшому учаснику концентру 8 років, а найстаршому – 48. Усі організаційні питання було вирішено за підтримки міської організації «Радикальної Партії Олега Ляшка»  ми ж із насолодою змогли просто танцювати і радувати глядачів», - говорить Юлія Плугатар, керівниця Школи Східного танцю «Шакті.

Кропивничани були єдиними, хто представив в програмі постановки за участі дітей до десяти років. Їм глядачі аплодували найбільше.  Високо цінили майстерність «Шакті»  і колеги.

Ідейною натхненницею та організаторкою заходу стала знам’янчанка  Інна Охріменко, керівниця  місцевого танцювального клубу «Лейла».

 Присутні мали змогу доторкнутись душею до нашого мистецтва, мистецтва східного танцю, яке об’єднало в собі дуже багато людей різного віку. Велике дякую за підтримку та активну участь у концертній програмі : керівниці Школи Східного танцю «Шакті» Юлії Плугатар та її колективу  з міста Кропивницький, керівниці Студії східного танцю «Надіна» Надіїї Лінкевич та її колективу з  Олександрії, представниці Школи танців «Восточная Феерия» Тетяні Вербицькій з Дніпра, моєму рідному танцювальному колективу «Лейла» і чарівному голосочку нашої Анні Івановій, - зазначила Інна Охріменко.

 Кропивницька міська організації «Радикальної Партії Олега Ляшка» планує і надалі підтримувати талановитих і активних мешканців громади.

Прочитано 487 разів
Останнє редагування Четвер, 11 жовтня 2018 12:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+