Серед білого дня: на Кіровоградщині посеред вулиці намагалися зґвалтувати неповнолітню

Вівторок, 15 жовтня 2019 13:20
Серед білого дня: на Кіровоградщині посеред вулиці намагалися зґвалтувати неповнолітню Фото: https://glavcom.ua

У Петровому Кіровоградської області юнак напав на 16-річну дівчину, плануючи зґвалтувати її. Про це mandarin-newsповідомили джерела в правоохоронних органах.

Про напад хлопця поліцейським повідомила жінка, яка стала свідком цієї спроби. Прибувши на місце виклику, правоохоронці з’ясували всі обставини події.

Шістнадцятирічна жителька Петрового близько півдня прямувала додому, коли помітила, що слідом за нею йде незнайомець. Зробивши вигляд, що говорить по телефону, дівчина намагалася озирнутися, щоб добре розгледіти хлопця. Раптом той кинувся на неї, повалив на землю та почав душити, намагаючись зґвалтувати. Дівчина закричала. На щастя, її почула жінка, що неподалік поралася на городі. Побачивши, що коїться, вона кинулася до місця події, почала кричати та терміново викликала поліцію. Злякавшись, нападник зник у невідомому напрямку.

За кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився житель одного з навколишніх сіл, що приїхав до райцентру, аби скупитися в супермаркеті. Думка про зґвалтування у нього виникла спонтанно.

Інформацію про подію внесено до ЄРДР. Тривають слідчі дії.

Прочитано 6062 разів
Останнє редагування Вівторок, 15 жовтня 2019 12:08
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+