Роботодавці Кіровоградщини потребують майже 140 швачок

Вівторок, 19 червня 2018 11:18

Професія «швачка» ввійшла до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.


Сьогодні роботодавці області потребують майже 140 працівників за професією «швачка». Серед підприємств, які потребують зазначених фахівців – ПРАТ «Швейна фабрика «ЗОРЯНКА», ТОВ «ФЕШН ГОЛД», Кіровоградська філія спільного підприємства у формі ТОВ «РІФ-1», ТДВ «Швейна фабрика «Україна», ТОВ «Швейне виробництво «МРІЯ Є», ТОВ Фірма «КУРТАЖ» та ін.
Безробітні, які перебувають на обліку в службі зайнятості області, мають можливість здобути професію «швачка» безкоштовно.
Професію швачки можна набути як в навчальних закладах області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Наприклад, з 19 червня поточного року розпочинається навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 4,9 міс.

Якщо вас зацікавила можливість безкоштовного навчання за професією швачки, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.

Прочитано 631 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+