Реперка з Кіровоградщини мітингувала проти обмеження конценртів

Четвер, 03 вересня 2020 14:02

Біля будівлі Кабінету міністрів сьогодні, 3 вересня, відбувся мітинг представників музичної індустрії в знак протесту проти рішень уряду про часткову заборону на проведення концертів організаторами.  На мітинг зібралося понад 100 чоловік: виконавиці Alyona Alyona і Аліна Паш, шоумен Андрій Джеджула, співачка Ольга Полякова, а також ряд інших артистів і представників музичної індустрії. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на «Українську правду».

Українська реперка та учасниця шоу "Танці з зірками" Alyona Alyona виступила проти обмежень для представників музичної індустрії, які діють вже пів року. Вона закликала уряд дозволити концерти і виступи наживо.

Реперка Alyona Alyona записала й поширила в інстаграмі відео, яким виступила проти карантинних обмежень, які дискримінують українських зірок. Вона зазначила, що триває 165 день, як музична індустрія зазнає збитків і стрімко вмирає.

Артистка наголосила, що музикантам, аби залишатись на плаву та утримувати свої команди, необхідно виступати. У ролику вона звернулась до президента України Володимира Зеленського, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та міністра охорони здоров'я Максима Степанова з вимогою створити план виходу з кризи для музичної індустрії.

Прочитано 561 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+