Реконструкцію системи теплопостачання Кропивницького плануть наступного року

Вівторок, 07 грудня 2021 10:14

Реконструкція системи теплопостачання у Кропивницькому є стратегічним напрямком у діяльності виконавчих органів міської ради у прийдешньому 2022 році. На цьому наголосив Кропивницький міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

В ході засідання його учасники обговорили основні акценти виконання  бюджетного процесу 2022 року.

Міський голова наголосив на важливості реалізації стратегічних проєктів. Серед них пріоритетним залишається модернізація системи теплопостачання Кропивницького. Андрій Райкович попередив – стартувати проєкт повинен вже у наступному році.

Ще одним важливим завданням для головного управління житлово – комунального господарства  є завершення другої черги ремонту вулиці Вокзальної. Наступного року там мають відремонтують тротуарну частину,та  облаштувати велодоріжки.

Ще один амбітний проєкт – реконструкція площі Героїв Майдану. Нам вже немає куди затягувати. Це дуже важливий об’єкт. Площі будують не щороку. Тому працюйте у цьому напрямку активніше, проєкт має бути реалізовіаний, - підкреслив Андрій Райкович.

Міський бюджет на 2022 рік стоїть у порядку денному  дев’ятої сесії Кропивницької міської ради вже 16 грудня.

Прочитано 222 разів
Останнє редагування Вівторок, 07 грудня 2021 11:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+