Реконструкція Набережної як масштабний проект у Кропивницькому

П'ятниця, 22 червня 2018 11:26

Відомий архітектор Володимир Рак, який працює у робочій групі з реконструкції Набережної розповів про територію, яка буде реконструйована в першу чергу під час засідання робочої групи.

Так, під час засідання члени робочої групи затвердили технічне завдання на реконструкцію Набережної річки Інгул. Ініціатором створення робочої групи є громадський діяч Артем Стрижаков.

За словами архітектора, наразі вже пропрацьовано низку технічних питань.

«Ми пропрацювали масу технічних питань, в тому числі стан комунікацій: теплових, електромереж, ливневі і дренажні системи, та прийшли до певних рішень. Погодили  зонування території  від Михайлівської до Київської, визначили  черговість проектування. У першу чергу буде реконструйовано відрізок від вул.Михайлівської до вул.Острівської.  Відразу скажу: попереду велика праця, на сьогодні це найоб’ємніший проект по Кіровограду»,- зазначив Рак.

Крім цього, Артем Стрижаков повідомив про те, що робоча група врахувала і пропозиції молодих архітекторів з різних міст, які вносили свої пропозиції щодо поділу Набережної на різноманітні зони – розважальні, спортивні, а також зони для родинного відпочинку.  Безпосередня реконструкція має розпочатися в наступному будівельному сезоні.

Нагадаємо,проект з реконструкції Набережної створило Муніципальне бюро Стрижакова та подало його на конкурс «Громадський бюджет – 2018». Проект підтримала рекордна кількість жителів міста.

Прочитано 568 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+