Рейдерське захоплення: у ситуацію з привласненням теплогенеруючого підприємства втрутилась прокуратура

Середа, 14 серпня 2019 11:32
Рейдерське захоплення: у ситуацію з привласненням теплогенеруючого підприємства втрутилась прокуратура Фото: Асоціація Рітейлерів України

За клопотанням Знам’янської прокуратури накладено арешт на 50% (3.9 млн грн) корпоративних прав, внесків до статутного капіталу підприємства «Світловодськпобут». Про це повідомляє mandarin-news із посиланням на прес-службу прокуратури області.

Як раніше повідомлялось, на Кіровоградщині відбулась спроба рейдерського захоплення теплогенеруючого підприємства «Світловодськпобут».

Завдяки скоординованим діям правоохоронних органів упереджено внесення державним реєстратором даних про заміну керівника, зміну статутного капіталу, затвердження статуту в новій редакції стосовно вказаного спільного підприємства.

У ході досудового розслідування за клопотанням прокуратури накладено арешт на 50% (3.9 млн грн) корпоративних прав, внесків до статутного капіталу спільного підприємства із забороною вчинення будь-якого роду змін до статуту, статутного капіталу, даних про керівництво юридичної особи, забороною проведення державними реєстраторами будь-яких реєстраційних дій та коригування раніше проведених.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі прокуратури області.

Прочитано 436 разів
Останнє редагування Середа, 14 серпня 2019 11:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+