Райкович вибачився перед пільговиками Кропивницького

Четвер, 25 березня 2021 11:02

Громадськість обласного центру висловила обурення щодо скасуванням пільгового проїзду в період дії жорсткого карантину в березні сьогодні, 25 березня, під час третьої сесії депутатів міської ради. Про це повідомляє mandarin-news. 

За словами представника громади Куби Сергія, такі дії міської ради не розвантажили пасажиропотік, адже пільговикам дозволяли їздити за гроші.

"Пільговикам не надали право безкоштовний проїзду навіть увечері, коли пасажиропотік зменшується. Депутати знали про це порушення, знали і мовчали",- резюмував чоловік.

На це міський голова Кропивницького висловив вибачення.

"Давайте не заходити в зону процесів, які вже відбулись. Це наша спільна політична відповідальність. Ми приносим вибачень за такі дії. Ми не маємо ресурсу на сьогодні щоб купити кожному громадянину по тролейбусу'", - вказав Райкович.

Відтак, міська рада створить комісію і надасть оцінку цим діям. За словами міського голови, такого більше не повториться на практиці, адже суд скасував це рішення.

Нагадаємо, рік тому, 26 березня, під час позачергового засідання комісії ТЕБ та НС міської ради вирішили забезпечити на період дії режиму надзвичайної ситуації запровадження спеціальної системи руху громадського транспорту у місті, за винятком перевезення персоналу медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення (відмінити пільговий проїзд громадян у громадському транспорті для всіх пільгових категорій громадян). Пільговий проїзд громадян у міському пасажирському транспорті для всіх пільгових категорій скасували з 27 березня 2020 року. Згодом, під час чергового позачергового засідання члени комісії на період дії карантинних заходів відновили з 1 липня 2020 року з 09:00 год. до 15:00 год. перевезення пільгових категорій громадян громадським транспортом, зокрема на тролейбусних та на автобусних маршрутах, які здійснюють перевезення пасажирів у звичайному режимі. Фото : "Україна - центр"

Прочитано 2479 разів
Останнє редагування Четвер, 25 березня 2021 12:40
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+