Райкович: "Кропивницький перенасичений бігбордами"

Понеділок, 07 червня 2021 15:14

Міський голова Андрій Райкович поставив завдання спеціалістам управління містобудування та архітектури впродовж десяти днів провести інвентаризацію всіх рекламних площин в місті. На цьому він наголосив сьогодні, 7 червня, під час щопонеділкової апаратної наради, передає mandarin-news з посиланням на міську раду.

- Всі іржаві, проблемні площини необхідно прибрати. Це не лише некрасиво, а й небезпечно. Слава богу, що бігборд, який нещодавно впав, нікого не зачепив! Перш, ніж давати дозволи на черговий біг-борд, сто разів подумайте. Місто ними перенасичене, - наголосив міський голова.

Це ж завдання стосується і вивісок на магазинах, кафе, та закладах торгівлі, зокрема розміщення реклами не державною мовою.

- По-перше, чому у нас іще зустрічаються вивіски не державною мовою? Працюйте з власниками. Невже тут так багато треба роботи?  У нас же є відповідні ради експертів, рекламістів, архітекторів, будь – ласка, розгляньте рекламну естетику, це повинне бути особливістю нашого міста. - поставив завдання Андрій Райкович. – Ми повинні дбати про обличчя Кропивницького.

Правоохоронців мер обласного центру закликав контролювати проїзд містом великовагового транспорту. Адже, попри рішення виконавчого комітету, вони продовжують курсувати містом і руйнувати дороги.

Фото: Кіровоград 24

Прочитано 390 разів
Останнє редагування Понеділок, 07 червня 2021 15:57
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+