Райдержадміністрацію на Кіровоградщині очолив фіналіст програми «LIFT» (ФОТО)

Вівторок, 11 лютого 2020 16:00
Райдержадміністрацію на Кіровоградщині очолив фіналіст програми «LIFT» (ФОТО) Фото: https://dzvin.news/

Новоархангельську РДА очолив Олександр Маличенко. На посаді його офіційно представила сьогодні, 11 лютого, заступниця голови Кіровоградської ОДА Тетяна Волинець, повідомляє mandarin-news.

Олександр Маличенко – це ще один фіналіст програми «LIFT», який успішно подолав усі етапи конкурсного відбору. Впевнена, що досвід, знання і любов до рідного краю допомагатимуть йому плідно працювати на благо громади й ефективно виконувати завдання Президента України та Уряду, – наголосила Тетяна Волинець.

Сам Олександр Маличенко під час представлення відзначив, що народився і виріс у селі Торговиця Новоархангельського району. Має досвід роботи в державному управлінні, органах місцевого самоврядування та бізнес-сфері.

Для розвитку краю потрібні як зовнішні, так і внутрішні інвестиції. Маємо працювати настільки ефективно, щоб повернути довіру громадян до влади, – відзначив новопризначений очільник РДА.

Нагадаємо: Президент України призначив на посади голів районних державних адміністрацій Кіровоградщини керівників кількох РДА. Новомиргородський район очолила Алла Дворніченко, Олександрівський – Андрій Лапа, Новоукраїнський – Віталій Пастушенко.

Прочитано 429 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+