Рафаель Санасарян: дитячі посмішки - це найкраща оцінка моєї депутатської роботи.ФОТО

П'ятниця, 20 жовтня 2017 16:54

Сьогодні, у Кропивницькому святково відкрили дитячий майданчик біля будинку № 28, що по вул.Героїв України. Поява такого оригінального та нового місця розваг для діток - стала абсолютним, неочікуваним, проте надзвичайно приємним сюрпризом для усіх мешканців будинку. Ініціатором встановлення є депутат Кіровоградської міської ради Рафаель Санасарян.

Щиро дякую відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради за те, що вони дуже відповідально поставились до багатьох  звернень депутатського корпусу з приводу втілення в реальність такої ідеї. Тепер, майже на усіх мікрорайонах Кропивницького з'явились такі класні майданчики. Але на цьому не потрібно зупинятись. Попереду, ще багато робити! Я дуже радий, що малеча на моєму виборчому окрузі залишилась у захваті від того, що ми усі разом для них приготували. Їхні посмішки, особисто мене, надихають на нові звершення... Це найкраща оцінка моєї депутатської роботи!, - прокоментував  Рафаель Санасарян.

 

Зазначимо, що за сприяння депутата, на мікрорайоні Попова-Жадова встановлено уже більше семи майданчиків. Св'ято вдалося на славу, дитячий сміх та радість було чутно звідусіль. Дітки танцювали, співали, куштували солодощі, отримували подарунки та брали участь у різних конкурсах. Разом з малечею розважалися і батьки, які також веселились  та раділи разом з дітьми.

Всі залишилися задоволенні, і напевно запам'ятають веселе свято надовго. Відтепер батьки будуть спокійними та не хвилюватимуться де грається їх маленьке чадо.

 

Прочитано 965 разів
Останнє редагування П'ятниця, 20 жовтня 2017 20:54
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+