ПриватБанк розширює банкоматну мережу у Кропивницькому

П'ятниця, 23 березня 2018 14:21

7 березня ПриватБанк ввів в експлуатацію ще один вуличний банкомат у Кропивницькому по вул. Генерала Родімцева, 1 у магазині "Fisher" на Кущівському ринку (навпроти АТБ). Тепер жителі мікрорайону Кущівка можуть отримувати банківські послуги майже біля дому.  Адже кожен банкомат ПриватБанку має функції справжнісінького міні-відділення та надає можливість не просто зняти готівку, але й здійснити основні банківські операції, в тому числі скористатись сервісом швидкої оплати комунальних платежів, як і в терміналах самообслуговування банку. 

“Неодноразово до філії звертались жителі мікрорайону Кущівки з проханням встановити банкомат, - розповідає Марина Сліпченко, керівник напрямку “Розвиток і контроль  банкоматної і термінальної мережі” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми врахували побажання наших клієнтів, вивчили попит та розмістили банкомат у найзручнішому та найдоступнішому місці мікрорайону. Хочу нагадати усім, що у банкоматах ПриватБанку можуть знімати готівку без комісії власники карток і інших українських банків”. 

Банкомати ПриватБанку допоможуть дізнатися баланс коштів на картці, баланс рахунку Бонус Плюс, отримати виписку за карткою та навіть змінити ПІН-код картки чи фінансовий телефон. Тут,  крім зняття готівки та оплати комунальних платежів, можна здійснити грошові переказиз картки на картку, відкрити депозит, поповнити вклад, отримати виписку за вкладом чи про наявність заборгованості за кредитом, підключити або відключити послугу SMS-інформування, поповнити мобільний телефон, придбати ваучер поповнення Skype, оплатити Інтернет тощо. Саме через банкоматну мережу клієнти ПриватБанку здійснюють благодійні внески - допомага  армії, дітям, постраждалим від лих чи аварій. 

Кіровоградська філія ПриватБанку постійно збільшує мережу банкоматів на території області, орієнтуючись на побажання клієнтів та вкотре підтверджуючи звання найтехнологічнішої та найсучаснішої фінансової установи України, що постійно удосконалюється та розвивається. 

Сьогодні у банкоматній мережі Кіровоградщини працюють 180 банкоматів ПриватБанку, 69 з яких - безпосередньо у обласному центрі. 

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!

Прочитано 2237 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+