Продовження ремонтних робіт дороги Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв

Середа, 14 листопада 2018 14:07

На Кіровоградщині продовжують ремонт дороги на Миколаїв – повідомляє mandarin-news із посиланням на Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Одразу на двох відрізках (км 84+400 – 89+400 та км 89+400 – 94+100) дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв в районі селища Компаніївка підрядники ведуть ремонт.

За словами провідного інженера Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Володимира Міщенко, який курує даний об’єкт ремонту, до кінця листопада планують встигнути влаштувати не тільки вирівнюючий, а й верхній шар асфальтобетону.

Сподіваємося, погода допоможе нам втілити всі плани в життя. Кошти, за які зараз  працюємо на даних відрізках, ми отримали лише у жовтні як додаткове фінансування, тож часу залишається не так багато, - пояснює Володимир Олексійович. – Підрядники вже влаштували вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону і до кінця місяця планують завершити влаштування ЩМА. Крім того, триває регенерація конструктивних шарів на майже 5 км.

За ходом ремонту весь час пильно слідкують співробітники лабораторії  Служби – вимірюють температуру асфальтобетону, рівність і товщину шару.

Нагадаємо, дорожники Кіровоградщини достроково виконали річний план по поточному середньому ремонту, тож отримали додатково 50 мільйонів гривень на продовження робіт на державній дорозі Н-14. Без додаткового фінансування вже відремонтували більше 15 км дороги, в роботі зараз ще 4,9 км. На відрізку км 94+300 повністю виконали роботи з регенерації конструктивних шарів та влаштування вирівнюючого шару, а сьогодні почали влаштування верхнього шару ЩМА. Наступного ж року дорожники планують осилити ще 13 км, сполучивши якісним покриттям Кропивницький та Бобринець.

ФОТО САД у Кіровоградській області

Прочитано 469 разів
Останнє редагування Середа, 14 листопада 2018 14:16
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+